Navon Jobs

Pentru angajatori

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!​

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

Navon Jobs - servicii de recrutare și plasare muncitori asiatici

Navon Jobs este o agenție recrutare personal asiatic, care vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori asiatici cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utlitități.

Suntem orientaţi pe rezultate şi îndeplinirea obiectivelor. De aceea vă garantăm servicii competente, îndeplinite cu profesionalism, dedicaţie şi realism

recrutare personal asiatic

Timpul înseamnă bani şi ne propunem să vi le economisim pe amândouă realizând pentru dumneavoastră procesul de recrutare, selecţie şi evaluare a forței de muncă asiatică și străină. Onestitatea este liantul principal al echipei noastre și al relaţiei cu fiecare client în parte.

Ne adresăm atât organizațiilor mari, cât și celor mai mici, din toate sectoarele de industrie. Toate procesele de recrutare personal asiatic se vor derula conform unei proceduri stabilite împreună cu angajatorii, astfel încât aceștia vor fi mereu la curent cu toate activitățile care se desfășoară. Întrucât angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră, personalul nostru este instruit și are experiență considerabilă pentru a se asigura că preocuparile clienților sunt tratate serios și sunt abordate în mod echitabil.

De ce să alegeți agenția Navon Jobs pentru procedurile de recrutare personal asiatic și străin?

promptitudine

Promptitudine

Rezolvăm rapid toate formalitățile legate de serviciile de recrutare și plasare de muncitori asiatici

garantia calitatii

Garanția Calității

Garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru.

echipa experimentata

Echipă Instruită Și Experimentată

Vă punem la dispoziție un consultant dedicat.

satisfactia clientilor

Satisfacția Clienților

Ne ocupăm personal de selecția candidaților asiatici și străini.

Pentru angajatori

Vă garantăm servicii competente, îndeplinite cu profesionalism, dedicaţie şi realism . Ne adresăm atât organizațiilor mari, cât și celor mai mici, din toate sectoarele de industrie.

Toate procesele de recrutare personal asiatic se vor derula conform unei proceduri stabilite împreună cu angajatorii, astfel încât aceștia vor fi mereu la curent cu toate activitățile care se desfășoară.

Întrucât angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră, personalul nostru este instruit și are experiență considerabilă pentru a se asigura că preocuparile clienților sunt tratate serios și sunt abordate în mod echitabil.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Vrei să angajezi personal străin?

Contactează-ne!

[contact-form-7 id="474" title="Contact Form_bun"]