Navon Jobs

Recrutare personal străin în
servicii livrare

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

livrator asiatic

Recrutare personal străin servicii livrare

Pentru a ne îndeplini misiunea de a aduce soluții creative în domeniul forței de muncă din România, am decis să îmbogățim sectorul de muncă din România cu personal străin și asiatic venit din țări precum Brazilia, Sri Lanka, Nepal, Vietnam, India și Sudan.

Recrutare personal asiatic și străin – șofer profesionist

Șoferii profesioniști reprezintă o categorie în care deficitul de forță de muncă este extrem de mare.

Obișnuiți să lucreze șase zile pe săptămână, 10 ore pe zi, asiaticii vin în România cu dorința de a câștiga bani pentru susținerea familiilor lor. Majoritatea candidaților vorbesc limba engleză, iar acest aspect îi ajută să se integreze rapid și să performeze la locul de muncă. Astfel, firma noastră de recrutare personal asiatic și străin se poate adapta oricând criteriilor impuse de către compania dumneavoastră.

forță muncă străină livrări

Recrutare forță de muncă străină și asiatică

Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime si rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră în domeniul livrării și curieratului.

Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România pentru afacerea dvs. din domeniul livrării, contactați-ne! Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție!

În afară de recrutarea muncitorilor asiatici și străini pentru servicii de livrare, Navon Jobs vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori asiatici cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.

Garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru și asigurăm tuturor candidaților o perioadă de training și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?