Navon Jobs

Recrutare personal străin în
construcții

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitori construcții

Recrutare personal străin construcții

Recrutare forță de muncă Asia în domeniul construcțiilor

Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt.

Recrutăm muncitori din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh, Sudan, Brazilia, dornici să traverseze granițele pentru a lucra și a locui în România.

Muncitori necalificați din Asia

Rezistenți, cu o anduranță fizică bună, responsabili cu sarcinile pe care le primesc, asiaticii reprezintă soluția pentru criza forței de muncă din domeniul construcțiilor. Spiritul de echipă, anduranța și îndemânarea reprezintă doar câteva dintre calitățile care îi recomandă pentru domeniul construcțiilor.

Deși sunt deosebit de apreciate diplomele, studiile și toate calificările, persoanele necalificate nu trebuie date la o parte, întrucât ele sunt cele care pot contribui semnificativ la succesul multor companii din România.

Sudori și zidari din Asia

Spiritul de echipă, rezistența la stres și zgomot, îndemânarea sunt câteva dintre calitățile care îi ajută să fie selectionați. Având o anduranță fizică bună, muncitorii asiatici și străini reprezintă soluția pentru rezolvarea crizei forței de muncă din domeniul construcțiilor. Vom avea grijă să recrutăm doar sudori și zidari cu experiență, care vor trece cu succes toate probele practice din cadrul procesului de recrutare.

Nu încheiem tranzacții, ci acordăm întreaga noastră atenție și expertiză clienților români aflați în căutare de angajați, precum și candidaților care cercetează piața locurilor de muncă.

Desigur, un muncitor necalificat poate fi plătit cu un salariu mult mai mic, cel puțin la început sau până capătă calificările necesare. Totuși, ultimele cercetări arată că tot muncitorii necalificați dau dovadă de voință și ambiția de a reuși la locul de muncă și sunt mai loiali. Putem recruta pentru dumneavoastră muncitori calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, instalatori, electricieni) dar și muncitori necalificați.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?