Navon Jobs

Recrutare personal străin în
transport

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

șofer muncitor străin

Recrutare personal străin transport

Noi vă oferim cea mai bună soluție pentru problema crizei forței de muncă din România: recrutarea și plasarea forței de muncă din Asia și din străinătate. Oferim servicii de consultanță profesională pentru stabilirea necesarului de personal, a criteriilor de selecție și a salariului.

Selecția forței de muncă asiatică și străină

Oferim experiența noastră amplă și perspectiva unică în cadrul tuturor proiectelor de recrutare forță de muncă asiatică și străină în România pentru a ne asigura că cerințele tuturor clienților noștri sunt îndeplinite în cel mai scurt timp. Asigurăm calitatea si potrivirea candidaților cu sarcinile din industria transportului, la standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toți candidații străini și asiatici sunt bine pregătiți. Personalul din Asia este rezistent la stres, este loial angajatorilor, și are o capacitate mare de concentrare.

forță asiatică în transport

Avantaje recrutare personal asiatic și străin în transport

Navon Jobs este o agenție de recrutare personal asiatic pentru angajatorii din România. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia.

Folosim agenții de top de verificare în țara natală a candidaților pentru a efectua verificări complete, inclusiv ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri. Rezolvăm rapid toate formalitățile legate de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică și străină în România și ne ocupăm personal de selecția candidaților. În plus, asigurăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru.

Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România, contactați-ne! Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție!

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?