Navon Jobs

Recrutare personal străin în
inginerie mecanică și electrică

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitor străin inginer

Recrutare personal străin inginerie

Navon Jobs este o agenție de recrutare personal asiatic pentru angajatorii din România. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. 

 

Ingineri constructori asiatici și străini

Inginerul constructor este persoana care conduce cercetări, consiliază, proiectează și coordonează direct activitatea de construcții, gestionează funcționarea și întreținerea structurilor de inginerie mecanică și electrică. De asemenea, el poate oferi servicii de consultanță cu privire la aspectele tehnologice ale anumitor materiale.

Asiaticii sunt persoanele potrivite în domeniul ingineriei mecanice și electrice. Harnici, dispuși să se ocupe de sarcini repetitive și responsabili cu lucrul încredințat, personalul asiatic este ideal pentru activitățile care apațin acestui domeniu.

Avantaje recrutare personal asiatic și străin în inginerie mecanică și electrică

Navon Jobs este o agenție de recrutare personal asiatic pentru angajatorii din România. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia.

Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri. Rezolvăm rapid toate formalitățile legate de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică și străină în România și ne ocupăm personal de selecția candidaților.

Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România, contactați-ne!

Obișnuiți să lucreze șase zile pe săptămână, 10 ore pe zi, asiaticii vin în România cu dorința de a câștiga bani pentru susținerea familiilor lor. Sunt vorbitori ai limbii engleze, iar acest aspect îi ajută să se integreze rapid și să performeze la locul de muncă. Dacă veți opta pentru forță de muncă asiatică și străină, vă veți bucura de resurse umane extrem de valoroase.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?

[contact-form-7 id="474" title="Contact Form_bun"]