Navon Jobs

Recrutare personal străin în
asistență/îngrijire

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitor străin asistență bătrâni

Recrutare personal străin asistență/îngrijire

Avantaje recrutare personal asiatic asistență/îngrijire

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din acest domeniu este reprezentat de experiența din țara de origine. Selectăm doar personal astiatic și străin cu specializări profesionale în acest domeniu, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri. 

Personal asiatic și străin pentru îngrijitori la domiciliu

Personalul din Asia va asigura îngrijire corporală, supraveghere și o igienă corespunzătoare pentru persoana îngrijijtă. Pentru că persoanele cu probleme de sănătate au nevoie de o atenție specială, ne asigurăm întotdeauna că selectăm cei mai buni candidați. Asiaticele sunt atente, loiale și responsabile, ceea ce le recomandă pentru acest domeniu.

Îngrijitorii la domiciliu din Asia vor acorda îngrijire personală următoarelor categorii de persoane: persoanele care sunt în situaţie de risc şi au nevoie urgentă de îngrijiri personale, persoane care au o boală cronică şi au nevoie de îngrijiri, cei care sunt singuri şi, pe lângă o boală cronică fizică, dezvoltă şi o boală mentală.

Recrutare personal asiatic in asistenta si ingrijire batrani

Infirmiere din Asia

Navon Jobs vă oferă servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor angajatorilor cu forță de munca străină și asiatică.

Avem grijă să recrutăm doar infirmiere pregătite să facă față cerințelor din mediul medical românesc. Fiind un domeniu extrem de sensibil și delicat, suntem extrem de atenți în procesul de recrutare pentru a ne asigura că vă prezentăm cele mai bune candidate.

Personalul din Asia este rezistent la stres, dispus la efort fizic prelungit, cu o capacitate mare de concentrare și deschidere față de oameni și este dispus să lucreze peste program. În acest mod, sunt eliminate aspecte neplăcute precum absenteismul, productivitatea scăzuta sau fluctuațiile de personal.

Navon Jobs oferă suport pe întreaga perioadă de desfășurare a procesului de recrutare și plasare a forței de muncă asiatică și străină în România. Suntem la curent cu ultimele tehnologii, fapt ce ne aduce mai aproape de potențiali clienți și de candidați. În plus, explorăm toate platformele și evenimentele care ne pot mări rețeaua de contacte.

Deoarece angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră de succes, personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?

[contact-form-7 id="474" title="Contact Form_bun"]