Domenii
recrutare personal străin

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

Navon Jobs aduce personal străin în domeniul agriculturii din țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia.

Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt. 

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din domeniul asistenței și îngrijirii bătrânilor este reprezentat de experiența din țara de origine.

Selectăm doar personal astiatic și străin cu specializări profesionale în acest domeniu, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri. 

Personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil.

Personalul din Asia este rezistent la stres și este loial angajatorilor români. Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea personalului străin din domeniul babysitting-ului este reprezentat de experiența din țara de origine.

Oferim experiența noastră amplă și perspectiva unică în cadrul tuturor proiectelor de recrutare forță de muncă asiatică și străină în România.

Pentru a ne îndeplini misiunea de a aduce soluții creative în domeniul comerțului din România, am decis să îmbogățim sectorul de muncă din România cu personal străin venit din țări precum Brazilia, Sri Lanka, Nepal, Vietnam, India și Sudan.

Recrutăm muncitori din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh, Sudan, Brazilia, dornici să traverseze granițele pentru a lucra și a locui în România.

Putem recruta pentru dumneavoastră muncitori calificați precum fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, instalatori, electricieni, dar și muncitori necalificați.

Recrutare personal străin IT

Dezvoltăm strategii de recrutare orientate după nevoile și aspirațiile afacerii clienților, oferind în cel mai scurt timp developeri potriviți pentru proiecte. Succesul nostru se definește prin oportunitățile pe care încercăm să le creăm personalului asiatic și străin în domeniul IT. 

Firmele care au apelat pana în prezent la forța de munca venita din afara comunității europene, recunosc productivitatea crescută, seriozitatea și disponibilitatea angajaților asiatici și străini pentru munca suplimentară în domeniul IT.

Pentru a ne îndeplini misiunea de a aduce soluții creative în domeniul forței de muncă din România, am decis să îmbogățim sectorul de muncă din România cu personal străin venit din țări precum Brazilia, Sri Lanka, Nepal, Vietnam, India și Sudan.

Prezența angajaților din Asia în cadrul restaurantelor, a cafenelelor și a hotelurilor creează o imagine pozitivă în cadrul companiilor românești. Harnici, atenți la detalii și dornici să-și îndeplinească cu eficiență sarcinile zilnice, asiaticii fac diferența în câmpul muncii.

Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. Obișnuiți să lucreze șase zile pe săptămână, 10 ore pe zi, asiaticii vin în România cu dorința de a câștiga bani pentru susținerea familiilor lor.

Sunt vorbitori ai limbii engleze, iar acest aspect îi ajută să se integreze rapid și să performeze la locul de muncă. Dacă veți opta pentru forță de muncă asiatică și străină în inginerie, vă veți bucura de resurse umane extrem de valoroase.

Navon Jobs aduce angajați din țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia: Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. 

Personalul din Asia este rezistent la stres, este loial angajatorilor, și are o capacitate mare de concentrare și deschidere față de oameni. În plus, meticulozitatea de care dau dovadă muncitorii asiatici îi fac să fie candidați potriviți pentru industria textilă.

Ghidați de valori precum respectul pentru oameni și dedicarea față de cei care au avut încredere să apeleze la serviciile noastre, am reușit să aducem muncitori străini asiatici pentru firmele din industria minieră.

Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime si rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Oferim cea mai bună soluție pentru problema crizei forței de muncă din România în domeniul transportului: recrutarea și plasarea forței de muncă din Asia și din străinătate.

Asigurăm calitatea si potrivirea candidaților cu sarcinile din industria transportului, la standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toți candidații străini și asiatici sunt bine pregătiți. Personalul din Asia este rezistent la stres, este loial angajatorilor, și are o capacitate mare de concentrare.

Pentru a ne îndeplini misiunea de a aduce soluții creative în domeniul forței de muncă din România, am decis să îmbogățim sectorul de muncă din România cu personal străin și asiatic venit din țări precum Brazilia, Sri Lanka, Nepal, Vietnam, India și Sudan.

Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime si rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră în domeniul livrării și curieratului.

Având o tradiție de peste 150 ani în exploatarea petrolului și a gazelor naturale, România este unul dintre producătorii semnificativi de hidrocarburi din sud-estul Europei. Din acest motiv s-a observat o cerere mare de forță de muncă asiatică și străină în domeniul producției de petrol și gaze naturale.

Oferim cea mai bună soluție pentru a contracara scăderea continuă a forței de muncă din România: recrutarea și plasarea forței de muncă din Asia.

România se află în topul preferințelor muncitorilor asiatici și străini. Așadar, este o opțiune ideală de a alege un muncitor străin pentru industria alimentară.

Asigurăm calitatea si potrivirea candidaților, pentru a ne asigura că toti candidații străini și asiatici sunt bine pregătiți pentru afacerea dumneavoastră.

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din domeniul serviciilor financiare este reprezentat de experiența din țara de origine. Selectăm doar personal asiatic bine pregătit în centre de pregătire profesională, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri.

Oferim cel mai înalt nivel de încredere pentru companiile aflate în căutare de forță de muncă în domeniul serviciilor financiare.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Contactează-ne!