Navon Jobs

Recrutare personal străin în
HoReCa

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitor asiatic bucătar

Recrutare personal străin HoReCa

Recrutare forță de muncă străină și asiatică Horeca

Pentru a ne îndeplini misiunea de a aduce soluții creative în domeniul forței de muncă din România, am decis să îmbogățim sectorul de muncă din România cu personal străin venit din țări precum Brazilia, Sri Lanka, Nepal, Vietnam, India și Sudan.

Ospătari și ajutor de bucătar din Asia

Domeniul Horeca se referă la industria hotelieră și a serviciilor alimentare, mai exact la unități care pregătesc și servesc băuturi și alimente.

Fiecare candidat este supus unei probe practice, în funcție de dorințele angajatorului. Toți asiaticii pe care îi aducem să lucreze în domeniul Horeca cunosc limba engleză. Adaptabilitatea la diferite medii si situatii, dar și rezistența la stres constituie un avantaj important.

Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România, contactați-ne! Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție!

Muncitor strain Horeca

Bucătari din Asia

Majoritatea angajatorilor își doresc o atitudine pozitivă din partea angajaților în domeniul Horeca. Indiferent că vorbim despre bucătari, ajutor de bucatar sau spălator de vase, toata lumea trebuie sa aibă rapiditate si eficiență în activitate.

Pentru aceste poziții vă recomandăm muncitorii din Asia și din străinătate întrucât au un grad de productivitate ridicat și își respectă îndatoririle cu multă seriozitate.

Obișnuiți cu aromele deosebite și cu o experiență vastă dobândită atât în țările asiatice, cât și în cele arabe, bucătarii din Asia sunt o resursă prețioasă pentru orice restaurant.

Prezența angajaților din Asia în cadrul restaurantelor, a cafenelelor și a hotelurilor creează o imagine pozitivă în cadrul companiilor românești. Harnici, atenți la detalii și dornici să-și îndeplinească cu eficiență sarcinile zilnice, asiaticii fac diferența în câmpul muncii.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?