Navon Jobs

Recrutare personal străin în
industria textilă

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitor străin industria textilă

Recrutare personal străin industria textilă

Navon Jobs aduce angajați din țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare și plasare a forței de muncă asiatică și străină în România.

Muncitori pentru fabrici din industria textilă

Industria de textile și de articole de îmbrăcaminte are o tradiție îndelungată în România, cu societăți care funcționează de peste 80 de ani, fiind reprezentată în toate județele țării, toate cu o pondere însemnată în economia județelor românești. Dacă aveți nevoie de personal necalificat în industria textilă, asiaticii pot reprezenta soluția optimă pentru rezolvarea problemelor referitoare la criza forței de muncă din industria textilă.

forță muncă străină industria textilă

Avantaje recrutare personal asiatic și străin în industria textilă

Prin intermediul agenției de recrutare personal asiatic Navon Jobs, forța de muncă este plasată exact în domeniile unde e cea mai mare nevoie de ea. Toți muncitorii vor avea acte și vor lucra în legalitate; în plus, recrutând cu Navon Jobs, angajații dvs. vor putea să își înceapă lucrul imediat ce se termină procesul de recrutare și plasare.

Ne bucurăm să ajutăm la formarea echipelor competente de angajați pentru a rezolva nevoia de personal a firmelor din România. Indiferent dacă aveți nevoie de un singur angajat sau de mai mulți, agenția noastră va stă la dispoziție!

Personalul din Asia este rezistent la stres, este loial angajatorilor, și are o capacitate mare de concentrare și deschidere față de oameni. În plus, meticulozitatea de care dau dovadă muncitorii asiatici îi fac să fie candidați potriviți pentru industria textilă.

Asiaticii sunt persoanele potrivite pentru job-urile din industria textilă. Harnici, dispuși să se ocupe de sarcini repetitive și responsabili cu lucrul încredințat, de unde rezultă că personalul asiatic și străin este ideal pentru activitățile care apațin acestui domeniu. Obișnuiți să lucreze în fabrici diverse și să execute sarcini repetitive, muncitorii asiatici și străini vor depune efortul necesar pentru a se integra la noul loc de muncă.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?

[contact-form-7 id="474" title="Contact Form_bun"]