Navon Jobs

Recrutare personal străin în
agricultură

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

Recrutare personal asiatic in agricultura

Recrutare personal străin agricultură

Avantaje recrutare personal asiatic agricultură

Navon Jobs aduce angajați din țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare.

Îngrijitori de animale din Asia

Spre deosebire de Asia, în România, activitatea de îngrijre a animalelor este văzută de multe ori ca înjositoare, tocmai de aceea există atât de puțini care lucrează în acest domeniu. În acest context, apropierea asiaticilor de natură și de animale îi recomandă pentru acest domeniu.

În acest mod, veți evita problemele cele mai mari care apar cu muncitorii neseriosi care nu prezintă siguranță, încredere, și nu vă puteți baza pe ei că se vor prezenta a doua zi la muncă. Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România, contactați-ne! Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție!

 
muncitori străini agricultură

Personal străin pentru ferme și culturi agricole

Recrutăm muncitori din diferite țări străine precum: Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, Sudan și Brazilia, țări în care un loc de muncă bine remunerat reprezintă o adevărata satisfacție, motiv pentru care muncitorii din țări asiatice aleg țara noastră unde au siguranța unei remunerații decente pentru munca depusă.

Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt.

Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt.

Firmele care au apelat pana în prezent la forța de munca venita din afara comunității europene, recunosc productivitatea crescută, seriozitatea și disponibilitatea angajaților pentru munca suplimentară.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?