Navon Jobs

Recrutare personal străin în
comerț

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitor străin comerț

Recrutare personal străin comerț

Navon Jobs are cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare personal asiatic. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare, pentru a asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp foarte scurt. Oferim experiența noastră amplă și perspectiva unică în cadrul tuturor proiectelor de recrutare forță de muncă asiatică și străină în România.

Recrutare forță de muncă Asia în domeniul comerțului

Muncitorii asiatici reprezintă o resursă umană valoroasă într-o mulțime de domenii din industria comerțului. Navon Jobs este o agenție de recrutare și plasare a forței de muncă asiatică și străină în România având misiunea de a ajuta companiile românești să-și atingă potențialul maxim prin identificarea resursei umane potrivite. Angajarea muncitorilor asiatici și străini este de-acum mult mai simplă, iar dedicarea noastră față de fiecare client în parte ne poziționează în topul celor mai căutate companii de recrutare personal asiatic și străin.

recrutare personal asiatic in comert

Personal asiatic și străin în comerț

Navon Jobs are experți în resurse umane – recrutăm personal asiatic și străin pentru a ajuta companiile românești cu forță de muncă calificată sau necalificată în domeniul comerțului. Proprietarii de magazine din România pot găsi rapid chiar și oameni per proiect, cu experiență în comerț, pentru a rezolva ușor problemele referitoare la lipsa de personal. În funcție de cerințele companiilor românești care apelează la echipa noastră, asumăm recrutarea angajaților care corespund cel mai bine criteriilor de angajare. Ne asigurăm să oferim cele mai bune servicii în timp ce menținem un nivel ridicat de profesionalism și practici etice de afaceri la cel mai bun preț.

Pentru a ne îndeplini misiunea de a aduce soluții creative în domeniul forței de muncă din România, am decis să îmbogățim sectorul de muncă din România cu personal străin venit din țări precum Brazilia, Sri Lanka, Nepal, Vietnam, India și Sudan.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?