Navon Jobs

Recrutare personal străin în
industria alimentară

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

recrutare personal asiatic industria alimentară

Recrutare personal străin industria alimentară

România se află în topul preferințelor muncitorilor asiatici și străini, ținând cont că nivelul salarial din țara noastră este aproape dublu.

Selecția forței de muncă asiatică și străină

Asigurăm calitatea si potrivirea candidaților, cu standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toti candidații străini și asiatici sunt bine pregătiți.

Oferim experiența noastră amplă și perspectiva unică în cadrul tuturor proiectelor de recrutare forță de muncă asiatică și străină în România pentru a ne asigura că cerințele tuturor clienților noștri sunt îndeplinite în cel mai scurt timp.

Personalul din Asia este rezistent la stres, este loial angajatorilor, și are o capacitate mare de concentrare și deschidere față de oameni.

Avantaje recrutare personal străin și asiatic

Navon Jobs aduce angajați din țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare și plasare a forței de muncă asiatică și străină în România.

Muncitorii calificați aduși din Asia și din străinătate lucrează eficient în domeniile pentru care sunt recrutați, ajuta la dezvoltarea economiei locale și își vor dovedi devotamentul și seriozitatea încă din primele zile de muncă.

Navon Jobs este o agenție de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică și străină în România. Ghidați de valori precum respectul pentru oameni și dedicarea față de cei care au avut încredere să apeleze la serviciile noastre, am reușit să aducem angajații potriviți fiecărui business, asigurându-ne, totodată, că personalul asiatic și străin se acomodează în cel mai scurt timp în România.

Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România, contactați-ne! Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție!

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?

[contact-form-7 id="474" title="Contact Form_bun"]