Navon Jobs

Recrutare personal străin în
babysitting

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

bonă

Recrutare personal străin babysitting

Personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil. Vă asigurăm ca ne vom implica în toate etapele contractării forței de muncă din Asia. Personalul din Asia este rezistent la stres și este loial angajatorilor români. Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din acest domeniu este reprezentat de experiența din țara de origine.

În plus, serviciile prestate de către Navon Jobs sunt în conformitate cu legile statului roman referitoare la dreptul de muncă al cetățenilor străini pe teritoriul României.

 

Avantaje recrutare personal asiatic babysitting

Navon Jobs este o agenție de recrutare personal asiatic pentru angajatorii din România. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. Toți candidații noștri sunt aleși după un proces de selecție extrem de strict și profesional.

Selectăm doar personal asiatic și străin cu specializări profesionale pentru a fi baby sitter, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri. Ne asigurăm că atât clientul care a apelat la serviciile noastre este mulțumit, cât și muncitorii recrutați sunt satisfăcuți de condițiile noului loc de muncă.

Recrutare personal asiatic in babysitting

Bone

Bonele din Asia nu vin cu propriile lor metode, ci adoptă în totalitate metodele angajatorului de a-şi educa şi creşte copilul. Sunt femei extraordinare, răbdătoare, se adaptează foarte uşor, chiar şi la mâncare. Asiaticele sunt atente, loiale și responsabile, ceea ce le recomandă pentru acest domeniu.

Dat fiind faptul că este un domeniu delicat, suntem extrem de atenți în procesul de recrutare pentru a ne asigura că vă prezentăm cele mai bune candidate.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?

[contact-form-7 id="474" title="Contact Form_bun"]