Navon Jobs

Recrutare personal străin în IT

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitor străin IT

Recrutare personal străin IT

Navon Jobs poate să dezvolte strategii de recrutare orientate după nevoile și aspirațiile afacerii clienților, oferind în cel mai scurt timp developeri potriviți pentru proiecte. Succesul nostru se definește prin oportunitățile pe care încercăm să le creăm personalului asiatic și străin în domeniul IT. 

Muncitori asiatici și străini Call Center

În acest moment în România, sectorul IT suferă din cauza lipsei forței de muncă. O soluție o reprezintă personalul asiatic care a căpătat experiență în cadrul companiilor internaționale renumite, prin urmare, dacă aveți nevoie de personal asiatic pentru job-uri în call center.

Prin intermediul agenției de recrutare și plasare a forței de muncă asiatică și străină Navon Jobs, toți muncitorii vor avea acte și vor lucra în legalitate.

Harnici, loiali și responsabili, muncitorii asiatici și străini în domeniul IT sunt soluția pentru lipsa forței de muncă din acest domeniu.

forță muncă străină IT

Avantaje recrutare personal asiatic și străin în IT

Suntem la curent cu ultimele tehnologii, fapt ce ne aduce mai aproape de potențiali clienți și de candidați. În plus, explorăm toate platformele și evenimentele care ne pot mări rețeaua de contacte. Responsabili, dedicați și ingenioși, asiaticii reprezintă resursa umană valoroasă care va completa afacerea ta. Cu experiență în țara de origine și pregătire la cele mai înalte standarde, personalul asiatic și străin va face cu adevărat diferența în sectorul IT din România.

Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt. Firmele care au apelat pana în prezent la forța de munca venita din afara comunității europene, recunosc productivitatea crescută, seriozitatea și disponibilitatea angajaților asiatici și străini pentru munca suplimentară.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?