Navon Jobs

Recrutare personal străin în
minerit

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitor miner

Recrutare personal străin minerit

Navon Jobs este o agenție de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică și străină în România. Ghidați de valori precum respectul pentru oameni și dedicarea față de cei care au avut încredere să apeleze la serviciile noastre, am reușit să aducem angajații potriviți fiecărui business, asigurându-ne, totodată, că personalul asiatic și străin se acomodează în cel mai scurt timp în România.

Lucrători asiatici și străini în minerit

Romania are încă un anumit potențial în domeniul resurselor minerale, în special petrol, gaze naturale, sare, aur, argint și metale neferoase. Numărul de mineri din România a scăzut în ultimii cinci-șase ani de aproape zece ori, din acest motiv este o cerere mare de forță de muncă asiatică și străină în acest domeniu. Astfel, angajarea imigranților reprezintă o adevărată oportunitate pentru firmele din industria minieră.

Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România, contactați-ne! Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție!

forță muncă străină minerit

Agenție recrutare forță de muncă minerit

Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. Toți candidații noștri sunt aleși după un proces de selecție extrem de strict și profesional. Rezolvăm rapid toate formalitățile legate de serviciile de recrutare și plasare de muncitori asiatici.

Navon Jobs vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori asiatici cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.

Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime si rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?