Navon Jobs

Recrutare personal străin în
producția de petrol și gaze

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

forță de muncă străină în industria de gaze și petrol

Recrutare personal străin producția de petrol și gaze

Având o tradiție de peste 150 ani în exploatarea petrolului și a gazelor naturale, România este unul dintre producătorii semnificativi de hidrocarburi din sud-estul Europei. Din acest motiv s-a observat o cerere mare de forță de muncă asiatică și străină în domeniul producției de petrol și gaze naturale.

Recrutare personal asiatic și străin în producția de petrol și gaze

Noi vă oferim cea mai bună soluție pentru a contracara scăderea continuă a forței de muncă din România: recrutarea și plasarea forței de muncă din Asia.

Prin intermediul agenției de recrutare personal asiatic Navon Jobs, forța de muncă este plasată exact în domeniile unde este cea mai mare nevoie de ea. Toți muncitorii vor avea acte și vor lucra în legalitate, vor putea să își înceapă lucrul imediat ce se termină procesul de recrutare și plasare a forței de muncă. Suntem pregătiţi să vă oferim serviciile noastre de recrutare personal asiatic și străin pentru ca dumneavoastră să puteți reuși în afaceri chiar și pe o piață aflată în criză de forță de muncă, așa cum este România.

Selecția forței de muncă asiatică și străină

Oferim experiența noastră amplă și perspectiva unică în cadrul tuturor proiectelor de recrutare forță de muncă asiatică și străină în România pentru a ne asigura că cerințele tuturor clienților noștri sunt îndeplinite în cel mai scurt timp.
Asigurăm calitatea și potrivirea candidaților cu sarcinile care urmează să le îndeplinească, cu standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toți candidații străini și asiatici sunt bine pregătiți.

Personalul din Asia este rezistent la stres, este loial angajatorilor și are o capacitate mare de concentrare și deschidere față de oameni.

Angajarea muncitorilor străini prin intermediul Navon Jobs reprezintă o adevărată oportunitate pentru firmele din industria producției de petrol și gaze din România.

Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România, contactați-ne! Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție!

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?