Navon Jobs

Recrutare personal străin în
servicii financiare

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

forță de muncă străină în servicii financiare

Recrutare personal străin servicii financiare

Recrutare forță de muncă asiatică și străină în domeniul serviciilor financiare

Navon Jobs aduce angajați din țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. 

Personal asiatic și străin în domeniul serviciilor financiare

Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt.

Ne bucurăm să ajutăm la formarea echipelor competente de angajați pentru a rezolva nevoia de personal a firmelor din România. Indiferent dacă aveți nevoie de un singur angajat sau de mai mulți, agenția noastră va stă la dispoziție. Dincolo de experiența în domeniu și cunoștințe de limbă străină, asiaticii și străinii pe care îi recrutăm sunt foarte responsabili, loiali și harnici.

recrutare personal asiatic domeniul financiar

Avantaje recrutare personal străin și asiatic în servicii financiare

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din domeniul serviciilor financiare este reprezentat de experiența din țara de origine. Selectăm doar personal asiatic bine pregătit în centre de pregătire profesională, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri.

Fiind una dintre cele mai bune agenții de recrutare și plasare a forței de muncă străină și asiatică în România, oferim cel mai înalt nivel de încredere pentru companiile aflate în căutare de forță de muncă în domeniul serviciilor financiare.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?

[contact-form-7 id="474" title="Contact Form_bun"]