Muncitori disponibili

Recrutăm forță de muncă asiatică și străină chiar acum!

Ai nevoie de muncitori asiatici chiar acum?

✔️ Contactează-ne pentru o ofertă personalizată nevoilor tale!

✔️ Așteaptă răspunsul nostru pentru a căuta cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

✔️ Bucură-te de noii tăi angajați asiatici, muncitori și cu experiență în domeniul dvs de activitate.

recrutare candidat asiatic
recrutat candidat străin

Procesul de listare și selecție a forței de muncă asiatică și străină este unul dintre reperele cheie ale activității noastre. Asigurăm calitatea și potrivirea candidaților, cu standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toți candidați sunt corecți și solizi, în funcție de abilitățile necesare.

Ne ocupăm de tot ceea ce implică serviciile de imigrare pentru viitorii angajați: obținerea vizelor, obținerea autorizațiilor de muncă și a permiselor de ședere în România.

Asigurăm tuturor candidaților o perioadă de training și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România. Ne asigurăm că atât clientul care a apelat la serviciile noastre este mulțumit, cât și muncitorii recrutați sunt satisfăcuți de condițiile noului loc de muncă.

Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.

De ce Navon Jobs?

eficiență recrutare personal străin

Eficiență de recrutare

Avem un sistem eficient de recrutare, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictete într-un timp cât mai scurt.

selecția candidaților

Selecția candidaților

Procesul de selecție este unul dintre reperele cheie ale activitații noastre. Asigurăm calitatea si potrivirea candidaților, cu standarde și profesionalism consecvent, în funcție de abilitățile necesare.

verificarea antecedentelor penale

Verificarea antecedentelor penale

Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.

echipa experimentata

Profesionalism

Ne asigurăm să oferim cele mai bune servicii în timp ce menținem profesionalism, practicile etice de afaceri, comunicare rapidă.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Ai întrebări?

Contactează-ne!