Navon Jobs

Recrutare personal străin în
servicii publice

Intră în legătură cu noi și recrutează persoana potrivită pentru business-ul tău!

1

Pasul 1

Ne contactezi.

2

Pasul 2

Discuți cu o persoană din echipa noastră pentru a găsi angajații străini potriviți pentru tine și semnezi contractul.

3

Pasul 3

Te bucuri de noii tăi angajați și de profitul firmei.

muncitor străin servicii publice

Recrutare personal străin servicii publice

Scopul nostru este de a stabili relații de succes pe termen lung cu clienții noștri, prin oferirea de servicii de recrutare și plasare a personalui asiatic și străin individualizate. Cei mai mulți angajați străini provin din Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. Toți candidații noștri sunt aleși după un proces de selecție extrem de strict și profesional. Rezolvăm rapid toate formalitățile legate de serviciile de recrutare și plasare de muncitori asiatici.

Muncitori asiatici și străini în domeniul serviciilor publice

Serviciile noastre sunt personalizate, iar scopul nostru este să dezvoltam cele mai bune soluții de recrutare conform nevoilor dumneavoastră.

Muncitorii asiatici care vor veni să lucreze în România sunt bine pregătiți, serioși, au suficientă experiență în domeniul în care se vor angaja, astfel încât să poată finaliza cu succes toate sarcinile primite de către angajator. Muncitorii asiatici și străini în domeniul serviciilor publice sunt oameni foarte bine pregătiți, care fac față celor mai exigente cerințe. Sunt vorbitori de limbă engleză și sunt caracterizați de amabilitate, politețe, hărnicie și eficiență.

forță muncă străină servicii publice

Avantaje recrutare personal străin și asiatic în servicii publice

Un criteriu important de care ținem cont în recrutarea resursei umane din domeniul serviciilor publice este reprezentat de experiența din țara de origine. Selectăm doar personal asiatic și străin bine pregătit în centre de pregătire profesională, iar acest aspect ne ajută în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri.

Dincolo de experiența în domeniul serviciilor publice și a cunoștințelor de limbă străină, asiaticii și străinii pe care îi recrutăm sunt foarte responsabili, loiali și harnici.

Navon Jobs are cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare personal asiatic. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare, pentru a asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp foarte scurt.

Alege acum una dintre cele mai bune soluții de recrutare muncitori străini!

99%

Clienți mulțumiți

Doriți să angajați?

[contact-form-7 id="474" title="Contact Form_bun"]